23.11.10

:. 0h, FiNaL Exam sudah tiBa! .:

Minggu nie, bermulalah minggu FiNaL Exam aku. Tapi, sempat ag aku tulis blog kan.. hehe..



Exam aku yg sepatutnye start pada 8.11.2010 telah dianjak ke hadapan. Menyebabkan aku abis sem nie 'lebih lmbat' dari jadual biase.. Nie semua disebabkan oleh 'BaNjiR' yg melanda di Kedah pada awal bulan Nov nie.

-Lebuh raye menuju ke Utara ditutup disebabkan Banjir-


tapi xpelah, dah kejadian alam nak berlaku dan aku p0n x kisah lah sbb aku dapat 'Cuti' lebih pnjang. huhu..  s0, jadual exam aku ditunda seperti berikut: 

-Klik Kat Jadual nie bg Besar-

Sem nie aku ambik semua paper 'berat2' belake. Jadi, aku kenalah study. study. study.. and beri tumpuan yg sepenuhnye! yeah..


Well guys, wish me G0od Luck untuk FiNaL Exam aku kaLi nie ek.. and h0pe aku dapat jawab exam dengan mudah! amin... 


Sekian, thankz sbb sudi membace.. :)

5 comments:

azwa_amani said...

tedyy..amani pun sedang xam nie...paper berat gak sem nie..aduiii.. good luck yerr :)

Teddyatie said...

g0od luck t0 u t0o..

do ur best! hihi~ :)

~ PIJA ~ said...

good luck dik...bc selawat seblum masuk exam tau..:)

p/s : akak follow balik blog nih..

Teddyatie said...

thankz akak... :)

tiEra said...

good luck:)
chaiyok2!!!!
follow my blog yep