15.11.10

:. Burung Special .:



Pada suatu hari sorang suami baru pulang dari Brazil , membawa burung kakak tua yang sangatlah special. 
Si isteri bertanya pada si suami.. 
Si isteri   :  Abang.. buat aper beli burung tu..?! Kan mahal tu..! 
Si Suami :  Ala takper..burung ni spesel..tengok nie.. 

Suaminya mengangkat tangan kanan dan memetik jarinya. 
Burung itu terus menyanyi lagu POP.. 

Si isteri sangat suka dan menyuruh suaminya mengangkat tangan kiri plak. 
Si suami pon berbuat demikian dan memetik jarinya dan burung itu terus menyanyi lagu ROCK pula.. 

Si isteri pun suka dan bertanya.. 
Si isteri   :  Abang, kalau kita angkat kedua-dua tangan plak camner?
Si Suami :  Awak cuba la buat..

Si isteri mengangkat kedua2 tangannya dan memetik jarinya.
Lalu, burung itu pun berkata... 

" SATU SATU LAH, BODOH..!!! "

p.s : kat sini sy da video mengenai birds yg cute! tontonlah.. hanya sbgai hiburan.. :)

video

3 comments:

frogprincesz said...

isy3...law petik gne jari kaki cane lak ek??haha... =P

Teddyatie said...

aku rase burung tu nyanyi lagu hindustan k0t.
aku nak wat request lagu kuch kuch hotai lah...

hihi~ :D

azwa_amani said...

lawak lah teddy huhuhuhuhu :)