24.10.11

Migraine! Help Me Plz..

Salam..
aRi nie dah mas0k 2 ari aku demam.
pagi tadi aku gagahkan diri g jumpe Doc jugak.
dan Doc sahkan aku +ve Migraine!


what?? xpernah2 terjadi ag k0wt.
selalu sakit2 kepala mcm biase je.

yup. kali nie mmg Migrain.
sakitnye?? Makkk 0ooooiiii! 
Allah je yg tahu betapa sakitnya...
seperti dicekam and ditarik je kepala otak aku nie.
rase nak menjerit and hentak kepala kat dinding! ahak!
dan setiap jam akan g t0ilet terase nak muntah. 
ter0k.ter0ok...
yg jadi mgsa MyMan lah pg2 buta aku d0k merungut sakit2 kepala...

Lastly, the Doc adviced aku minum
c0ke or 100plus yg x sej0k, ok.
mmg lega cikit minum tu.

Selain tu, ade gak tips dari kwn aku untk migraine nie :

1.  have a shower (basuh kepala dan rambut dengan air sej0k).
2. Minum coffee or tea.
3. have a nap dalam bilik yg gelap dan sunyi.
4. drink 1 to 1.5 litres of water all within a 30-minute period.

0key lah. jaga kesihatan diri anda!
dan 0rg sakit p0n sempat snap pic ok~ 


hihi. tata. 
thankz sbb caring.. (^.^)