29.11.11

SehaRi Bersama Dia di Sungai Petani

Hello!
Minggu nie aku g Sungai Petani  
sbb my sis da keje and kami d0k kat



kebetulan minggu nie si Dia balik 
dan umah Die pon dekat je ngan hotel ni.
senang ckit kami nak jumpe. huhu...
rindu giler kat Die! 

Date : 26/11/2011

Transport :  His Myvi


Destination : 

- Central Square -

-Tesco-

-Village Mall-

Activiti? : belikan hp utk kakak Dia

-Sony Ericsson live with Walkman-


-beli wallet baru-

(mine)

(Him)


Summary:



;)
oklah. time kasih. luv u all! ;)


-----------------------------------------------------------------------------------
(P/S):TiMe kasih pada Acheeq Farhana (kwn time matrik) sbb wat entry psal aku,
sbb? aku tolg hias blog Dia.)
------------------------------------------------------------------------------------






4 comments:

Fuza said...

macam familiar je ngan semua tempat2 lam picture tu...hmmm...

Teddyatie said...

eleh. die praktikal dok sp mesti taw. mesti selalu dok shopping. huhu ;)

Fuza said...

kihkihkih..serata SP dh p...shopping tu wajib la...CS tu dh jd umah no2...hehe...

acheeqa farhana said...

tgh best2 baca entry ko...tibe2 terkejut sbb ad tag nama aku kat ayat yang last tu,,hehe..tenkiu :)

btw, smoga hbugan kalian kekal sampai syurga ye..aminn..kwin jgn lupa jmput..hekhek..