18.7.12

blogger cun yang aku suke skodeng. huhu~

Salam.
Mak aih! lama benor aku tak update blog.
apa-apa pon selamat kembali. hihi. =)
 walau aku lama x update blog aku
tapi aku tetap sekodeng beberapa blog yg femes.
sape punye blog tu ek?








meh sini aku perkenalkan
.
.
.
.
.






1) Fatin Liyana - si doktor cantik





2) Fatin Suhana - Si cantik yg pndai memasak





3) Maria Elena Zarul - Pelik tapi dia natural beauty taw. ;)
dia dah bertunang dgn abg Fatin Liyana. 




4) Yuyu Zulaikha - si kecik comey. 



5) Irene Nadia Mercelo - baru je berkahwin. taniah! 





7) Amoi Heaxa - cik amoi cantik yg bnyk bg tips2 and jual beauty produk.




8) Nisa kay - si gojes eyes~



9) Amirah Filzah - Model cun. =)


and
bnyk lagi lah aku malas nak senarai
mcm Fyna, NisaKay, zoey.......

Okeylah, blog nie pon dah bosan aku tulis pnjang2.
sampai sini je ok. nanti aku tulis agi ye. salam... ;)

8.4.12

Kapal Karam in 3D! o.O'

Baru nie kuar balik cite 
Kapal Karam tu
alah, Titanic lah =)



dlu time 1997 kan dah kuar cite tu,
but nie dlm 3D lak.
nak tgok, tapi bile pikir 
cite tu dah taw jlan cite,
3 jam lak tu...
just in 3D je.

yg suke romantis2 tu ley lah g tgok ;)


but, ade gak yg fanatic sgt cite tu, smpai terkena padah. 
ish3x... 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


=.='

yes. sile berhati2 di atas kapal ok ;)
enough for now. tata!
salam.... 

4.3.12

.Thank you for all the birthday wishes


Tepat jam 12.01 am 1 Mac
cukup um0r aku 23 taun sudah.



ape wish aku tahun nie?
biarlah rahsia...



then, pda ari tu aku mmg mlas nak buka tenet,
and mlm tu aku bukak lah fb.
nk tgok notification yg terkumpul. hihi...
tp mmg sgt2 surprise!

.
.
.
.
.
.
bg aku dah cukup bnyk! 
kecuali lah yg femes2 tu x seberape lah kan...

ok. kepada 1,090 org yg wish tu,
thank you for all the birthday wishes.. 
.May Allah bless u all ^.^


2.2.12

Selamat kembali =)


=)
lama betul aku x bukak blog nie. pemalas!
hehe
sorry guyz mmg sibok 2,3 bulan nie.
bru2 nie nak cari keje je.
mmg susah rasenya.

but, mcm2 terjadi and aktiviti berlaku sepanjang beberapa bulan nie.

-Disember-

FamiLy trip pegi ke Universal Studio Singapore!
best giler terutama transfomer 3D movie ride!
sorry lah malas nak upload pics,
nak tgok just go to my cousin's blog (Syaheera)


-January-

11.1.12 : 1st Anniversary with HiM. walaupon dia lmbt wish, I maafkan sbb
die sibuk exam. 

"Jika dia jodohku, kau satukan kami dengan keredhaan mu, 
 perbaiki diri kami, agar hubungan kami ini diberkati mu ya Allah, 
dan bukannya kerana nafsu..

namun, jika dia bukan untukku, 
aku redha dan pertemukan dia dengan seorg yg 
boleh memberi dia kebahagian dan menjga dia sebaiknya..

kepadamu aku berserah, kerana kau tahu ape yg terbaik untk kami." 
amin...



-February-

.mmg niat dihati nak belajar ag, 
dan baru2 nie aku dpt tawaran Master kat Uitm



tapi bnyk responsibility yg aku kena pikirkan.
mmg agak rungsing and dlm dilema gak aku.
.atas nasihat and pendapat kwn2 aku, Mr. zul, si dia, kakak aku,
aku decide untuk keje dlu.
just atas sbb2 tertentu.
well, Master tu bile2 pon boley ambik
cuma aku takot 'rase' nak study ag tu pudar dengan masa yg berlalu...

.oklah, maybe smpai sini je dlu aku tulis
.dah lewat nie nak tido
thankz bloggers sbb sudi singgah.
tata