2.2.12

Selamat kembali =)


=)
lama betul aku x bukak blog nie. pemalas!
hehe
sorry guyz mmg sibok 2,3 bulan nie.
bru2 nie nak cari keje je.
mmg susah rasenya.

but, mcm2 terjadi and aktiviti berlaku sepanjang beberapa bulan nie.

-Disember-

FamiLy trip pegi ke Universal Studio Singapore!
best giler terutama transfomer 3D movie ride!
sorry lah malas nak upload pics,
nak tgok just go to my cousin's blog (Syaheera)


-January-

11.1.12 : 1st Anniversary with HiM. walaupon dia lmbt wish, I maafkan sbb
die sibuk exam. 

"Jika dia jodohku, kau satukan kami dengan keredhaan mu, 
 perbaiki diri kami, agar hubungan kami ini diberkati mu ya Allah, 
dan bukannya kerana nafsu..

namun, jika dia bukan untukku, 
aku redha dan pertemukan dia dengan seorg yg 
boleh memberi dia kebahagian dan menjga dia sebaiknya..

kepadamu aku berserah, kerana kau tahu ape yg terbaik untk kami." 
amin...



-February-

.mmg niat dihati nak belajar ag, 
dan baru2 nie aku dpt tawaran Master kat Uitm



tapi bnyk responsibility yg aku kena pikirkan.
mmg agak rungsing and dlm dilema gak aku.
.atas nasihat and pendapat kwn2 aku, Mr. zul, si dia, kakak aku,
aku decide untuk keje dlu.
just atas sbb2 tertentu.
well, Master tu bile2 pon boley ambik
cuma aku takot 'rase' nak study ag tu pudar dengan masa yg berlalu...

.oklah, maybe smpai sini je dlu aku tulis
.dah lewat nie nak tido
thankz bloggers sbb sudi singgah.
tata 



2 comments:

acheeqa farhana said...

ok je kalau smbung belajar skrg..nti da ada kawin n ad anak,makin besa tgjwb..tkot tak terlaksana je..

ehek..ni pdpt je..

pk dan buatlah kputusan dgn sbaiknye yer :)

Teddyatie said...

.tu lah pikir cmtu gak
tengoklah dlu cmne.
time kasih =)