29.11.11

SehaRi Bersama Dia di Sungai Petani

Hello!
Minggu nie aku g Sungai Petani  
sbb my sis da keje and kami d0k kat



kebetulan minggu nie si Dia balik 
dan umah Die pon dekat je ngan hotel ni.
senang ckit kami nak jumpe. huhu...
rindu giler kat Die! 

Date : 26/11/2011

Transport :  His Myvi


Destination : 

- Central Square -

-Tesco-

-Village Mall-

Activiti? : belikan hp utk kakak Dia

-Sony Ericsson live with Walkman-


-beli wallet baru-

(mine)

(Him)


Summary:



;)
oklah. time kasih. luv u all! ;)


-----------------------------------------------------------------------------------
(P/S):TiMe kasih pada Acheeq Farhana (kwn time matrik) sbb wat entry psal aku,
sbb? aku tolg hias blog Dia.)
------------------------------------------------------------------------------------






16.11.11

Jadikan Cinta kaMi...


kepada si Dia,
maaf buat awak sedey....


thank untuk video semalam ek.
;)

15.11.11

HaNphoNe!

Salam..
skunk nie rmai lak bloggers review psal handphone and gadget.
aku just nak gitaw,
handphone aku ilang.
kepada kwn2 aku, no celcom aku xdpt nak dihubungi ok.
just pkai maxis lame tu..

mmg sedey. handphone lame tu bnyk memori da simpan dlm tu.
s0b.sob.s0b.sob..

[Sony Ericsson Hazel]

and thanks t0 my sis, belikan aku handphone baru.
thannnnnnnnnkkkkkk u!

[Sony Ericsson W8 Walkman]

xpelah. beli biase2 dulu. t keje beli lah yg canggih2 kan..
dan yg paling penting x sbar nak jumpe MyMan
sbb die p0n beli handpon baru!


hihi.. oklah.
nak tid0 dlu. tata.. ;)



8.11.11

Tips : Buat Link Biru Dekat FaceB0ok!

Hai!
hehe..
k0rang nak taw x cara2 nak wat link warna biru kat Facebook??



senang je.
tg0k sini step2 nak wat : 

1st : k0rang c0py ayat nie