20.6.13

Annual Dinner 08062013

Salam readers..
Tahun ni 1st time aku join dinner company aku
and one of committee member yg menjayakan dinner tahun ni
baru aku tahu betapa banyak keje kena siapkan!
haha.. ingat nak dtg makan dinner je..

yg special nye tahun ni, 
setiap dept kena wajib wat performance!
and aku pon kena terlibat! walahei....

jangan terkejot ok??
.
.
.
.
.
.
.
.
tada!


its father, mother, Gentleman! alangkah mura hei~

okay apa2 pon mmg best dinner kali ni
walaupon kesedihan tak dapat apa2 lucky draw..
mmg nasib tak baik. 
apa2 pon kite enjoy!

Ini ada sedikit pics from photographer..

Date : 8th June 2013
Venue : G Hotel, Penang








That was a good night.
ok. stop smpai sini.
Sayonara~

Andainya awak tahu..


Kalau lah awak tahu, 
Awak sebenarnya yang saya sayang..


Tapi, 
biar masa yang menentukan,
kalau ada jodoh, kite akan bersama.
kalau tidak, I hoping the best of you my dear.. :)