29.11.11

SehaRi Bersama Dia di Sungai Petani

Hello!
Minggu nie aku g Sungai Petani  
sbb my sis da keje and kami d0k kat



kebetulan minggu nie si Dia balik 
dan umah Die pon dekat je ngan hotel ni.
senang ckit kami nak jumpe. huhu...
rindu giler kat Die! 

Date : 26/11/2011

Transport :  His Myvi


Destination : 

- Central Square -

-Tesco-

-Village Mall-

Activiti? : belikan hp utk kakak Dia

-Sony Ericsson live with Walkman-


-beli wallet baru-

(mine)

(Him)


Summary:



;)
oklah. time kasih. luv u all! ;)


-----------------------------------------------------------------------------------
(P/S):TiMe kasih pada Acheeq Farhana (kwn time matrik) sbb wat entry psal aku,
sbb? aku tolg hias blog Dia.)
------------------------------------------------------------------------------------






16.11.11

Jadikan Cinta kaMi...


kepada si Dia,
maaf buat awak sedey....


thank untuk video semalam ek.
;)

15.11.11

HaNphoNe!

Salam..
skunk nie rmai lak bloggers review psal handphone and gadget.
aku just nak gitaw,
handphone aku ilang.
kepada kwn2 aku, no celcom aku xdpt nak dihubungi ok.
just pkai maxis lame tu..

mmg sedey. handphone lame tu bnyk memori da simpan dlm tu.
s0b.sob.s0b.sob..

[Sony Ericsson Hazel]

and thanks t0 my sis, belikan aku handphone baru.
thannnnnnnnnkkkkkk u!

[Sony Ericsson W8 Walkman]

xpelah. beli biase2 dulu. t keje beli lah yg canggih2 kan..
dan yg paling penting x sbar nak jumpe MyMan
sbb die p0n beli handpon baru!


hihi.. oklah.
nak tid0 dlu. tata.. ;)



8.11.11

Tips : Buat Link Biru Dekat FaceB0ok!

Hai!
hehe..
k0rang nak taw x cara2 nak wat link warna biru kat Facebook??



senang je.
tg0k sini step2 nak wat : 

1st : k0rang c0py ayat nie

24.10.11

Migraine! Help Me Plz..

Salam..
aRi nie dah mas0k 2 ari aku demam.
pagi tadi aku gagahkan diri g jumpe Doc jugak.
dan Doc sahkan aku +ve Migraine!

20.10.11

PraktikaL dah aBis!

Salam.
Hi bl0ggers!
nmpknye praktikal aku dah aBis 30 sept yg lalu.
sedey3x...
tapi, lepas praktikal kena lah antar rep0rt.
s0, aku kena balik semula ke UUM
pada 9 Oct.
yg bestnye ley jumpe kwn2 aku yg sgt2 RiNDu!
best w0oo jumpe kwn2..

well, masa kat sana 
aku mmg rajin giler..
sbb nak siapkan rep0rt last2 minute... huhu!
tapi, nasib baik dpt supervis0r yg sgt2 sp0rting...

tapi, yg best aku jumpe kwn2 PRS (ko-k),
kwn baik (Mr.K)
dan kwn2 satu c0urse...
s0, nie da pic aku selit kan.

12.9.11

8/9/2011 - Sehari Bersama Si Die

Salam..
Hai, sorry lah lama x update.
ari nie baru nak buka blog.
satu ari nie aku d0k edit and cantikkan blog aku yg dah usang nie.
Cute kan blog aku?? hehe...

well, ari nie aku nak cite psal aku kuar ngan die.
sbb?
Die yg suruh lah.. 
xpcaye? tnye lah Die.. huhu.
tapi, aku just bagi p0int2 jelah ek.
malas cite pnjang2. 
sbb? da makcik2 stalker yg......

14.6.11

TaMatNye kisah aku Sbgai StuDeNt..

Salam. Hai, k0rang!
sorry lama x updated. sgt busy lorh..
well, tepat pada 26.05.2011, pkul 11.00 a.m.
berakhirnye final exam for final sem!
MeRdeka! Yahoooooo!

tapi, ada benda yg aku sedih
apabile aku terpksa berpisah dgan kwn2 aku.
3 tahun bersama, akhirnye berpisah jua akhirnye.
k0rg mmg best and always be by my side all this time...
thanks.... well (aku mmg menangis masa balik ari tu....)

12.3.11

Aku Sgt Tension...!!


AAARRRRRGGGGGGHH...!!
Tension giler aku!
nak taw sbb pe??

15.2.11

.:Anak SeDaRa ku Kawin - bertemakan Malay+Indian:.

SaLaM readers...
Lama sungguh x buka blog nie..
dah bersawang!
tapi, minggu lepas aku mmg 
sssggggggtttttttt lah siBuk...
disebabkan my niece berkhwin!
the best part is....
Die berkahwin ngan seseorang jejaka India!
correct me if i'm wrong...

Well, event nie start from 4/2 until 7/2..
nasib baek tiMe nie aku cuti mid-sem,
klau x, xdpat aku nak g...

Nie aku da sediakan pics masa wedding ari tu...


-tiMe Nikah-

28.1.11

-: BiLe Duit PT masok nanti.. :-

Hai..
Lame aku x update blog. 
nie disebabkan wireless kat sini block aku maen blog..
ish3x.. x patut.

Tapi aku x marah sgt sbb, 
ada perkara yg wat aku ag MARAH!
Nape lah duit PT mas0k lmbat sgt nie??
dijangka 31/1 baru masok...
aduyai.. lamenye.

Tapi, bile PT masok nanti
aku akan terasa sungguh bahagia!
wahahhahahha~!



korang nak taw
aku dah siap list taw ape aku nak beli...

10.1.11

-.Telur yg Kreatif.-

Salam readers..
Hai!
hihi...

kali nie aku nak tunj0k korang gambar telur je...


tapi, kite ley transform telur nie into cute decoration
if we apply some colours and 
draw a face on it.

8.1.11

Sehari Bersama SoMe0ne 'SpeciaL'.. ❤ ❤ ❤



Salam reader!
Lama x buka blog.. huhu..

Sorry lah sbb aku xda m0od nak maen blog2 nie..
disebabkan aku yg tgah dalam 'berSEDIH'..
huhu..
terasa sakit smpai skang ag..
nie semua disebabkan 'seseorang'..