28.1.11

-: BiLe Duit PT masok nanti.. :-

Hai..
Lame aku x update blog. 
nie disebabkan wireless kat sini block aku maen blog..
ish3x.. x patut.

Tapi aku x marah sgt sbb, 
ada perkara yg wat aku ag MARAH!
Nape lah duit PT mas0k lmbat sgt nie??
dijangka 31/1 baru masok...
aduyai.. lamenye.

Tapi, bile PT masok nanti
aku akan terasa sungguh bahagia!
wahahhahahha~!



korang nak taw
aku dah siap list taw ape aku nak beli...

10.1.11

-.Telur yg Kreatif.-

Salam readers..
Hai!
hihi...

kali nie aku nak tunj0k korang gambar telur je...


tapi, kite ley transform telur nie into cute decoration
if we apply some colours and 
draw a face on it.

8.1.11

Sehari Bersama SoMe0ne 'SpeciaL'.. ❤ ❤ ❤



Salam reader!
Lama x buka blog.. huhu..

Sorry lah sbb aku xda m0od nak maen blog2 nie..
disebabkan aku yg tgah dalam 'berSEDIH'..
huhu..
terasa sakit smpai skang ag..
nie semua disebabkan 'seseorang'..