8.12.10

..**Edit Phot0 coNtest**..

Dah lama aku x berkunjung ke blog aku nie. dah bersawang blog aku nie rupenya, lama x update katakan. 




tapi nak wat cmne. Exam punye pasal. nie p0n baru abis paper yg ke-5. tggu ag satu paper mggu depan


Jadi hmpir seminggu gak r aku bercuti tnpa exam.. yeah! 


Keje aku ari nie, blogwalking.. and bile aku singgah kat blog kwn aku nie, cemOt kEchikz, die tagged aku kat one of her p0st! rupenye2 die masuk kat satu contest "Edit Photo Contest". 


Klick kat gambo, klau nak join contest..
Disebabkan aku bertuah kena tagged, jadi aku wat lah satu photo untuk di edit gak.. hehe.. 


tapi aku bukan lah pro mcm kwan2 aku.. cube tg0k kat bwh nie picture yg aku edit. 


-.:before edit:.-



-.: After edit:.-

Ha, kan aku dah kata aku x pandai p0n edit2 nie. mcm biase je ley aku edit.. huhu..

Jadi, aku kena tag balik kat 4 org yg bertuah. Aku rase dyorg nie pndai edit2 gmbor gak. jadi, org yg bertuah kena tag adalah: 

  1. NeidIyra
  2. Marzuky Yusuf
  3. M.D 沙美美
  4. azwa_amani
0k, best of luck! :)

6 comments:

♥cemOt kEchikz ♥ said...

make it 2...muahahaaha....jOin jgn xjOin...

Teddyatie said...

weeekkk....

aku mane pndai edit.

kalah terus.. huhu :P

Qaseh dalia adelia said...

salam singgah dear..nice one..thanx juin n gud luck

Teddyatie said...

hehe.. :)

Adii NakHeran said...

wow,, salah 1 calon pemenang nieh,,
teknik bayangan,,
boleh share software apa di gunakan??
hehe :))

Teddyatie said...

saya gune photoscape je...
huhu.. :)