28.10.10

:. Lawak untuk Kite - Kite Aje.. .:

 




PENDIDIKAN SEKS UNTUK BEBUDAK  


Abu  bertanya kepada bapanya... 

Abu: pak, betul ke make love tu best? 
bapak: haah, samalah best macam kamu korek hidung kamu! 



Abu: tapi betul ke org pompuan lagi rasa best? 
bapak: kalo kamu korek hidung, hidung kamu ke jari kamu yang rasa best? 


Abu: tapi kenapa org pompuan tak suka diperkosa? 
bapak: kalo kamu jalan2, tetiba ada org nak korek hidung kamu... 
kamu suka tak?! 


Abu: betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan? 
bapak: kalo hidung kamu berdarah, kamu nak korek jugak ke?! 


Abu: kenapa org lelaki tak suka buat tu pakai kondom?  

bapak: kamu suka tak korek hidung masa pakai sarung tangan?! 


Abu : waaahhh... bapak ni pandailah! 
bapak :  :-)


======= ========= ======== ======= ========= ======== 

"Serahkan pada Yang Di Atas "

Pada suatu hari Si Amin disuruh oleh emaknya mengambil mangga di kebun. Sedang Amin memanjat pokok mangga, tiba-tiba dia terlihat ke bawah ada sepasang remaja sedang 'bercekerama'. Maka berdirilah bulu roma Si Amin. Dia pun bertahan di atas pohon sambil menahan lututnya yang semakin mulai gemetar. 

Tak lama kemudian didengarnya suara isak tangisan remaja perempuan itu, sambil teresak-esak dia bicara.  
"Abang macamana kalau saya hamil nanti? Abang kena bertanggung jawab." 
"Sudahlah, dik, kita serahkan semua ini pada Yang Di Atas, " jawab si lelaki.. 

Si Amin terperanjat lalu dia berteriak, "Wah! wah! kamu berdua yang sedap-sedap di bawah, senang-senang nak serahkan semuanya pada aku! Aku kan cuma tengok saja, usik pun tidak!!" 


======= ========= ======== ======= ========= ======== 

Pantun SABAH

Pergi sabah naik basikal,
Naik basikal pergi ke sabah,
Ade ke munasabah & masuk akal,
Nak pergi sabah naik basikal?

Memang tak masuk akal!    

======= ========= ======== ======= ========= ======== 

Kecemasan di Kelantan

Pada suatu hari di Hospital Kota Bharu...

Seorang lelaki berusia lingkungan 70-an sedang menunggu untuk mendapatkan rawatan. Di sebelahnya duduk seorang lelaki muda juga dengan tujuan yang sama. Lelaki muda menyapa

"Pok cik ni sakit gapo?"
"Kecing manih. Lamo doh."

Tiba-tiba kakitangan hospital kelihatan cemas dan mengusung masuk seorang pesakit yang tidak sedarkan diri. Pak cik tua tersebut bertanya orang muda di sebelahnya,

"Tu bakpo pulok?"

"Kecemase"

"Oohh ruponyo kecing mase lagi teruk dari kecing manih."  

======= ========= ======== ======= ========= ======== 

All About Me..

girl : If i feel bored, wat should i do honey??
boy : call me!

girl : If i feel sad?
boy : think of me!

girl : if i feel lonely?
boy : meet me!

girl : if i feel sleepy?
boy : dream of me!

girl : if i feel hurted?
boy : remember me!

girl : wat if i feel hungry??????
boy : REBUS MEEE !!!!! 

======= ========= ========                                     ========= ======== ====== 


5 comments:

frogprincesz said...

aigoooo~
hahahahaha....sgl jekkk... ;P

Teddyatie said...

haha..

dyla plg suke yg mane?

nie mmg saje nak wat ilangkan tension.. hihi~:D

azwa_amani said...

bace entry yg nie..buat sayer tersenyum buat kali pertama dihari ini..tq dear....

Teddyatie said...

huhu.. ur welcome..

terharu saye.. :)

azwa_amani said...

huhuhuhu,,terharu kerr????...thnks alot yerr